ABOUT US


PUSAT RAWATAN DIALISIS ISLAH (PRDI)
ditubuhkan pada tahun 2004 untuk membantu masyarakat dan negara dalam mendapatkan rawatan dialisis yang komprehensif dan bermutu. Dengan berkonsepkan pengurusan Islam, ia dipelopori oleh sekumpulan pengurusan dan kakitangan yang berpengalaman luas dalam bidang dialisis. PRDI dimiliki sepenuhnya golongan Bumiputra. PRDI juga membantu dalam mendapat penaja untuk pesakit untuk membantu menjalani rawatan dialisis di tempat kami.

Kini, PRDI telah mengorak setapak lagi dengan membuka cawangan baru di Terengganu (2004), Ampang (2009) dan Selayang (2010) untuk menampung keperluan perkhidmatan dialisis di sekitar Lembah Klang.

Dari masa ke semasa, pesakit yang mendapat khidmat di PRDI telah mencecah 150 orang pesakit dari setiap cawangan yang sedia ada. Selain dari menerima pesakit normal, PRDI juga menerima pesakit Hepatitis C.

PRDI juga berdaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan memperolehi lessen – lessen berikut :

  • Kelulusan Penubuhan
  • Kelulusan Mengendalikan Kesihatan Swasta

 

 

HAJI MOHD ROZI BIN SALLEH
Pengarah


"Pusat Rawatan Dialisis Islah memikul komitmen yang tinggi dalam membantu meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan ummah melalui penyediaan rawatan dialisis yang terbaik."
   
     

 

 

USTAZ MOHD ROZALIE BIN ZAHARI
Pengarah

"Kami akan memastikan kepuasan pelanggan dicapai melalui penggunaan teknologi rawatan yang terkini dan penyediaan perkhidmatan sokongan yang berkualiti."
   
     

 

 

 

 

 
     
   

MALAY |  ENGLISH

HOME    ABOUT US    SERVICES    CONTACT US

© COPYRIGHT PUSAT RAWATAN DIALISIS ISLAH SDN. BHD. 2010